Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τα πιόνια...!

"Πιόνια πολιτικών συμφερόντων, έχουν καταστεί οι ελεγκτές της τρόικας" (!!!), σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel (!!!), το οποίο μάλιστα προτείνει τη διάλυσή της (!!!). 
προβοκατορας: 
...το περιοδικό, αναφέρεται βέβαια, στην τρόϊκα ...εξωτερικού. Οπότε, αναμένω οργισμένη αντίδραση της τρόϊκας ...εσωτερικού. Για λόγους συμπαράστασης (προς τ' αφεντικά της), αλλά και γιατί το Der Spiegel δεν την συμπεριέλαβε στα συγκεκριμένα ...πιόνια !!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απ οτι βλεπεις προβατοκατουρο δεν σε σχολιαζει κανενας,μαλλον καταλαβαν ολοι οτι εισαι ενας μαλακας και μισος! ενας συριζαιος τενεκες! βασικα ολοι οι ρεσπεντζες τετοιοι μουλοι ειστε,ευτιχος σε λιγες μερες τα μπλογκ σας θα πεσουν και θα μας αδειασετε την γωνια μια για παντα

thomas είπε...

προβο τι επαθες ??? ο παλιος [καλος] προβοκατορας δεν θα αφηνε ποτε αναπαντητο ενα τσοφλι σαν το παραπανω.ποτε θα επανελθεις [δριμυτερος] ρε ???

Ανώνυμος είπε...

Χθες βράδυ 3-9-2012 απολογήθηκιε ο E. Βενιζέλος στο MEGA για το κρύψιμο του CD με τα ονόματα των μεγαλοκαταθετών της Γαλλίας. Το θέατρο του παραλόγου.
Αμ' τον αφρό του ψεύτη που έβγαζε από το στόμα του που τον βάζεις! Και οι γιαγιούλες καταλάβανε ποιοι μας κυβερνάν και πόσο ξεδιάντροποι και εγκληματίες είναι. Ο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ αυτοεξεφτελίστηκε κι απαλλαχτήκαμε απ' αυτόν. Πόσοι όμως άλλοι καραγκιόζηδες και κλέφτες παραμένουν ως είδωλα αφελών;
Πασόκος, με συγχωρείτε κιόλας