Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Οταν η βλακεία οπλοφορεί !

Στάθης στον eniko
Οταν μιλάει ο λαός, παίρνει πόδι ο φασισμός. Καλημέρα σας. Προχθές καμιά τριανταριά μελανοχίτωνες εμφανίσθηκαν στο Ελληνικό, ξήλωσαν δημοκρατικά  - δημοκρατικά κάτι πανό του ΚΚΕ και ύστερα (καθώς έγραψε η «Ελλάδα αύριο») έστησαν μπλόκο έξω από ένα σχολείο κι άρχισαν σαν άλλοι ταγματαλήτες - ταγματασφαλίτες να κάνουν έλεγχο ταυτοτήτων, μπας κι εντοπίσουν κανένα αλλοδαπάκι.
Μόλις τους πήραν χαμπάρι απ’ τα γύρω καφενεία και τα μαγαζιά οι Ελληνες πολίτες, εξαγριώθηκαν κι άρχισαν να αποδοκιμάζουν το φασισταριό. Φωνή τη φωνή άρχισε να μαζεύεται ακόμα περισσότερος κόσμος, έφθασε και ο δήμαρχος Ελληνικού κ. Χρήστος Κορτζίδης, είδαν οι μελανοχίτωνες ότι το κλίμα δεν ήταν ουδόλως εύκρατο για τις ρατσιστικές τους αηδίες κι άρχισαν να την κάνουν, όχι με το βήμα της χήνας, αλλά με ελαφρά πηδηματάκια, ου μην και την πηλάλα του λαγού. Πήραν οι κάτοικοι τη φάλαγγα φαλάγγι και τα τριάντα φασιστόμουτρα διήνυσαν τρέχοντας την απόσταση Ελληνικό - Γλυφάδα με ταχύτητες μεγαλύτερες των αυτοκινήτων επί του οδοστρώματος, όταν δεν έχει τράφικ!
Ξεφτίλα,  ...αμώ τον Χίτλερ μου! >>>




Ευτυχώς, ως εκ θαύματος, ως διά μαγείας ή ως εκ συμπτώσεως (εσείς διαλέγετε) μόλις οι ηρωικοί λαγοπόδαροι έφθασαν στη Γλυφάδα, ανεφύη απ’ το πουθενά μονάδα τις των ΜΑΤ, πίσω απ’ τις ασπίδες της οποίας βρήκαν καταφύγιο οι γενναίοι ριψάσπιδες της χρυσής ορδής - οι οποίοι έως εκείνη τη στιγμή έτρεχαν γρηγορότερα και απ’ τον Σπύρο Λούη, προφανώς για να τον τιμήσουν.
Ευτυχώς για το αίμα (α’ ρέζους θετικό) και την τιμή (του χρυσού) της Χρυσής (και ροδοδάχτυλης) Αυγής, ο καμαράντεν Κασιδιάρης
υπήρξε στην απόβασή του στην Κρήτη (προς τιμήν των Γερμανών αλεξιπτωτιστών) - ζιγκ - χάιλ, πιο ευσταλής απ’ τους τρέσσαντες συναγωνιστές του.
Σαν αρχαίος Ελληνας θεός όρθωσε το ανάστημά του μπροστά στον Αστυνομικό Διοικητή και τον διαβεβαίωσε ότι «τον παίζει»!!! Ο Διοικητής!
Μάλιστα στον πληθυντικό: «τον παίζετε» -εμβρόντητος ο Διοικητής- εκτός κι αν δεν επρόκειτο για τον πληθυντικό της ευγενείας και ο κ. Κασιδιάρης εννοούσε ότι εκτός απ’ τον κύριο διοικητή «τον παίζει» κι ολόκληρο το Αστυνομικό Σώμα - πράγμα που δεν αποκλείεται με τόσους Χρυσαλήτες που περιέχει στις τάξεις του, είτε ως ψηφοφόρους, είτε ως ζώντα ζώα, θηρία που βασανίζουν ανθρώπους
«Τον παίζετε»!!! - στιγμές μεγαλείου της δωρικής διαλέκτου (των υπομειόνων), πλην όμως χωρίς έρκος οδόντων, καθότι απτόητος ο κ. Κασιδιάρης απ’ την αδυναμία του Αστυνομικού Διοικητή να τον μπουζουριάσει, συνέχιζε
να του πετάει εκ του ασφαλούς μαγκιές: «θέλεις να ’χεις νεκρό ώς το βράδυ; Εχεις τον λόγο μου, θα έχεις νεκρό ώς το βράδυ!».
Ευτυχώς ο κ. Κασιδιάρης δεν κράτησε ως συνήθως τον λόγο του και δεν είχαμε νεκρό απ’ τα χεράκια του προχθές στην Κρήτη.
Είχαμε όμως σημαίες της χούντας, όπως αυτή που άλλος βουλευτής των εθνικιστών (που δεν είναι ναζί, αλλά... εθνικοσοσιαλιστές) αναπετάριζε στα χέρια του, εξηγώντας ότι το «πουλί» είναι ο αναγεννώμενος φοίνιξ -έμβλημα που συναντάμε συχνά στην ιστορία μας- και ο στρατιώτης πάνω στο πουλί, κουτόσπιρτο!
(Εκ του «κουτός» και «σπίρτο» - ευφημισμός του ηλίθιου.)
Προφανώς, λοιπόν, η χουντική σημαία δεν ήταν ούτε αυτή χουντική, άρα εις μάτην ανελύοντο σε λυγμούς (εν είδη χλιμιντρίσματος) ορισμένοι νοσταλγοί της χούντας - ούτε οι ίδιοι υπήρξαν χουντικοί! απλώς δεν έτρωγαν ξύλο (όπως ορισμένοι άλλοι), έριχναν.
Ευτυχώς παρήλθαν οι χρόνοι εκείνοι, οι παρακρατικοί και οι χαφιέδες δεν χρειάζεται να κρύβονται πλέον μέσα σε άλλα κόμματα -έχουν τώρα τη δική τους εκπροσώπηση- «είμαστε νόμιμο κόμμα» διακηρύσσει ο κ. Κασιδιάρης, «οπλοφορούμε με άδεια πλέον!» (σ.σ.: «πλέον»; ουπς!).
Ομως, διαβάζω στα γκάλοπ ότι η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ανεβαίνει - λίγο; λίγο! Πάντως δεν έχει αρχίσει ακόμα να πέφτει. Τούτο σημαίνει ότι ένα σεβαστό ποσοστό του εκλογικού σώματος (διότι όλοι τώρα πλέον γνωρίζουν τί εστί Χρυσή Αυγή) ή αδιαφορεί για τις ναζιστικές εκφάνσεις αυτού του μορφώματος ή τις εγκρίνει.
Βλέπω γυναίκες στις συγκεντρώσεις των Χρυσαυγιτών και απορώ! γουστάρουν τους ξυλοδαρμούς άλλων γυναικών και παρίστανται;
Γενικώς η Χρυσή Αυγή συνιστά ένα οξύμωρο: ιδεολογικοί επίγονοι προδοτών που το παίζουν πατριώτες. Λακέδες του συστήματος που το παίζουν αντισυστημικοί. Τρισβάρβαροι στα ελληνικά, στα γράμματα και στα ελληνικά γράμματα που το παίζουν θεματοφύλακες του ελληνισμού - δεσμοφύλακες στην πραγματικότητα.
Αυτό το οξύμωρο δεν θα αντέξει για πολύ την ίδια του τη φύση, ου μην και τη μωρία. Ομως αυτό δεν το κάνει λιγότερο επικίνδυνο - οι αθλιότητες του στιλ «τον παίζετε!», οπλοφορούν...
Τώρα αν ο Μπονιουέλ θα έλεγε «τον παίζουν επειδή οπλοφορούν», ο Μπονιουέλ θα το έλεγε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: