Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Χαλκιδική. soshalkidiki. Νέο blog στο Νομό, ενάντια στην εξόρυξη χρυσού...

Ένα νέο blog δημιουργήθηκε για την ανάγκη της έγκυρης και σωστής πληροφόρησης γύρω από τις εξελίξεις του αγώνα μας ενάντια στην επαπειλούμενη καταστροφή των μεταλλείων χρυσού. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένο ενημερωτικό υλικό όπως: Πορίσματα Επιστημονικών Ιδρυμάτων,Μελέτες και Δημοσιεύματα Επιστημόνων, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, δημοσιεύματα, ντοκιμαντέρ, συνεντεύξεις, ψηφίσματα, μηνύματα συμπαράστασης, άρθρα και πολλά άλλα αρχεία που σχετίζονται με τον πολυετή αγώνα μας. Το blog φέρει την ονομασία soshalkidiki και η διεύθυνσή μας είναι εδώ: http://soshalkidiki.wordpress.com  Ποιοι είμαστε >>>




 

  • Η δραστηριοποίηση των πολιτών και η ελεύθερη συμμετοχή τους σε συλλόγους και φορείς του τόπου αποτελεί έκφραση δημοκρατίας, αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα όλων, και υποχρέωσή μας προς τον τόπο που ζούμε.
  • Μέλη της Συντονιστικού Φορέων Σταγείρων-Ακάνθου είναι όλοι οι πολίτες - μέλη Συλλόγων ή Φορέων - οι οποίοι μεταξύ τους καταθέτουν σκέψεις και προτάσεις για όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία. 
  • Μέσω του Συντονιστικού Φορέων Σταγείρων-Ακάνθου και των γενικών συνελεύσεων των πολιτών της ευρύτερης περιοχής εξετάζεται όποιο ζήτημα αφορά τα δρώμενα και τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή. 
Χρήστος
 
 
προβοκατορας: 
Καλωσορίζουμε το νέο blog.
Για τη δικαίωση του αγώνα, χρειάζονται πολλές και δυνατές φωνές.
Ευχόμαστε καλή δύναμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: