Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μανώλης Γλέζος: "Εμπόριο θέλουμε, ξεπούλημα Ελληνικής Γής ΟΧΙ" (video)

Με αναφορές στον Αισχύλο, τον Ευριπίδη, τον Μένανδρο, το Σόλωνα, τον Σοφοκλή μίλησε σήμερα στη βουλή ο Μανώλης Γλέζος, υπερψηφίζοντας την πρόταση του ΚΚΕ, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Αναφέρθηκε ακόμα και στην "Σεισάχθεια" και στην σημερινή στάση της κυβέρνησης που λειτουργεί υπέρ των δανειστών και εναντίον του Ελληνικού Λαού. 
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν διαθέτει την πλειοψηφία, αλλά περνάει με την πλειοψηφία του της παραχωρεί το bonus των 50 εδρών. "Αναλάβετε τι ευθύνες απέναντι στην ιστορία αυτού του τόπου, απέναντι στον >>>




εαυτό σας,  απένταντι στις νέες γενιές.. 
Δεν έχετε το δικαίωμα να δεσμεύεται το μέλλον  των παιδιών μας".




Isidoros Neroutsos  
Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 
Ο λόγος του Μανώλη Γλέζου πάντα έχει μεγάλη βαρύτητα. 
Απολύτως σωστά τα όσα λέει για το χρέος και γιατί στο όνομά του να γίνεται άγρια επίθεση στα δικαιώματα των πολιτών ως Κρέων που παραβιάζει νόμους και παραδόσεις χιλιάδων ετών. 
Για το ζητούμενο της νομιμότητας της κυβέρνησης, που περνάει, με άνεση και «θριαμβευτικά», με κραυγές, ως κύμβαλα αλαλάζοντα, τα νομοσχέδια με τους 50 μαϊμού βουλευτές. 
Για την αυθαιρεσία των κυβερνώντων, ως Δίας τιμωρός, να δεσμεύουν την χώρα, χωρίς να έχουν τέτοιο δικαίωμα, για πλέον των 4 ετών, που διαρκεί η θητεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: