Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τα Επιτελεία έβλεπαν ΜΗΔΕΝΙΚΗ διείσδυση των ναζί, στο στράτευμα...

Κουρελόχαρτο έγινε το πόρισμα των Επιτελείων για τη μηδενική διείσδυση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κορυφαίο στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, που αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του υποστράτηγου και είχε διατελέσει διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων, είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή. Όπως έγραψε από χθες Σάββατο το www.koutipandoras.gr πρόκειται για τον απόστρατο αντιστράτηγο Ελευθέριο Συναδινό. >>>
 



 
Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. 
Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας.

Στις λευκές σελίδες του πορίσματος για τη διείσδυση των ναζί στις Ένοπλες Δυνάμεις, που με υπερηφάνεια δημοσίευσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος, σύντομα η αστυνομία, πρόσθεσε έναν Επαγγελματία Οπλίτη, που συνελήφθη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, με πλήρη εξάρτηση:  
Μαύρη ναζιστική μπλούζα, πτυσσόμενο κλομπ.  
Η δημοσιογραφική έρευνα συμπλήρωνε ότι 3ετής σπουδαστής της Σχολής Ευελπίδων έκλεψε ένα 45άρι.  
Το γεγονός κρατήθηκε κρυφό για να μην τρωθεί το γόητρο του στρατού και λαβωθεί η επικοινωνιακή κυβερνητική επιχείρηση για τις αμόλυντες από το ναζισμό ένοπλες δυνάμεις.  Και ας φημολογείται σχέση με τη Χρυσή Αυγή
Ο επαγγελματίας οπλίτης ΟΥΚάς Χρυσαυγίτης από την τοπική της Νίκαιας!  
Ο υπολοχαγός στο ΚΕΝ Θήβας, που σε αναφορά μοίρας παρουσίαζε τον Χίτλερ ως «μεγάλο πολιτικό άνδρα». 
Η προεκλογική εξόρμηση Χρυσαυγιτών υπαξιωματικών και αξιωματικού σε νησί του Αιγαίου στις εκλογές του 2012.  
Η συγκάλυψη της δικαστικής εξέλιξης της υπόθεσης του ανθυπολοχαγού των Ειδικών Δυνάμεων, αδελφού του Κασιδιάρη, που τράβηξε όπλο μέσα σε μαγαζί, εναντίον ξένων εργατών.  
Τέλος, τα εμετικά άσματα των ΟΥΚάδων του Λιμενικού σε στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπου αθωώθηκαν ουσιαστικά στο Ναυτοδικείο μετά και την παρέμβαση του Φραγκούλη Φράγκου, πρώην ΑΓΕΣ και ΥΕΘΑ της κυβέρνησης Πικραμένου, αλλά και τους τραμπουκισμούς των "εφέδρων καταδρομέων" κατά των μαρτύρων κατηγορίας.   
Τέλος, η περίπτωση Ταγματάρχη Υποδιοικητή στους Πεζοναύτες στο Βόλο!

Όμως, η απόφαση του αντιστράτηγου ε.α ασφαλώς καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό για τη διεξοδική και ενδελεχή έρευνα που είχε κάνει το ΓΕΕΘΑ για το μέγεθος της διείσδυσης της οργάνωσης στις ΕΔ
Προσφέρει μια σαφή απόδειξη της επικίνδυνης σχέσης μεταξύ Στρατού-ναζί και κυρίως αποκαλύπτει τον ρόλο της κυβέρνησης. 
Μια συνοδοιπορία που αποκαλύφθηκε στα γνωστά βίντεο Κασιδιάρη-Μπαλτάκου, που το κατεστημένο έτρεξε να εξαφανίσει, ότι λειτουργούσε σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, με συνεννόηση κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής.
Η ανακοίνωση της ναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή  δημιουργεί εκ νέου θέμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις
Όσο και να  σφυρίζουν αδιάφορα στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. 
Τα πορίσματα λευκών σελίδων των Επιτελείων για τη δράση της Χρυσής Αυγής στον Στρατό είναι απαραίτητα στον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο για να προχωρήσει στην αφομοίωση όλων αυτών, αφού προηγουμένως η Στρατιωτική Δικαιοσύνη παραδώσει λευκές περιστερές.

Για να συμμετέχουν στις Αποστολές Καταστολής Πλήθους των στρατιωτικών δυνάμεων, όπως προβλέπουν τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας. 
Ήταν επίσης επί υπουργίας Δ.Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ όταν ο υιός Φαραντάτος-ενορχηστρωτής της Γιορτής της Χούντας στην Σχολή Ευελπίδων- έπεσε στα μαλακά και συνέχισε κανονικά την καριέρα του, μαζί με τους ομοϊδεάτες του. 
Γνωρίζοντας πρωτόγνωρη συμπαράσταση από πολιτευτές ΝΔ-ΛΑΟΣ, Μητροπολίτη, απόστρατους, ακραίο μιλιταριστή καθηγητή της σχολής.
Φυσικά, καθημερινά πληθαίνουν οι καταγγελίες για τη δράση ναζιστών ΕΠ.ΟΠ. και χαμηλόβαθμων αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις, που απολαμβάνουν την κάλυψη των επίσημων στρατιωτικών αρχών. Είναι επίσης, επί υπουργίας Δ.Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ που στον πατήρ Φαραντάτο, Υποστράτηγο, ανατέθηκε η διοίκηση της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ»! 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις πανάκριβες στρατιωτικές παρελάσεις του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου με τα τανκς στους δρόμους για να «τρίζει η άσφαλτος», μήπως και ξαναμαντρώσει η ΝΔ τους ψήφους των Χρυσαυγιτών. 
Την ένταξη από τον υπουργό Ναυτιλίας Βαρβιτσιώτη,  των ΟΥΚάδων του Λιμενικού σε κατασταλτικές αποστολές σε όλη την επικράτειας. 
Και τη δίωξη της δημοσιογράφου που αποκάλυψε την εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης.

Πηγή: 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: