Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ...

Σε χτεσινή συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, που έγινε υπό τον Χ. Παμπούκη,  οι υπουργοί ενημερώθηκαν εκτός των άλλων  για τις αιτήσεις για υπαγωγή στη διαδικασία του «φαστ τρακ» που κατέθεσαν στο Invest In Greece.
Στα σχέδια που παρουσιάστηκαν περιλαμβάνονται οι  Crystal Regal ΑΕ - Μακεδονικό Golf ΑΕ για υλοποίηση σύνθετης τουριστικής επένδυσης στη Χαλκιδική, ύψους 400 εκατ. ευρώ.--->>>
 



Οι αιτήσεις αυτές θα αξιολογηθούν από την Εταιρεία «Επενδύστε στην Ελλάδα ΑΕ» μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας, και θα τεθούν στην κρίση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων σε επόμενη συνεδρίασή της.
Στη διυπουργική μετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, Εξωτερικών κ. Δρούτσας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Χρυσοχοΐδης, Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Διαμαντίδης, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Ρέππας, η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μπιρμπίλη και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Σηφουνάκης και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Χυτήρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: